Zijn deze oorbellen trends iets voor jou?

Hier lees je alles over de laatste oorbellen trends en meer

Er zijn momenteel zo veel verschillende trends op het gebied van oorbellen, dat het moeilijk kan zijn om te weten welke je moet kiezen voor je look. Daarbij is het vast geen enkele vrouw ontgaan dat niet elke soort oorbellen even goed bij je gezicht staat. Als je ook wilt weten hoe dat komt en hoe je hier rekening mee kunt houden, of gewoon meer wilt weten over de laatste oorbellen trends, ben je hier aan het juiste adres!

Van bedels tot hangers en meer

Een van de meest opvallende trends op het gebied van oorbellen is dat alles nu gemixt en gematcht mag worden. Of je nu gaat voor oorbellen met bedels of allerlei verschillende soorten ringen, alles kan en mag met elkaar gecombineerd worden. Zo zien we vaak dat verschillende stijlen creolen met elkaar worden gecombineerd, of zien we juist interessante combinaties terug tussen grotere en kleinere oorbellen. Deze trend wordt ook wel een ear party genoemd.

Oorbellen in allerlei vormen

Als je aan oorbellen denkt, is de kans daarbij groot dat je denkt aan ronde oorbellen in verschillende uiteenlopende stijlen. Alhoewel ronde creolen nog steeds erg populair zijn, zoals we eerder zagen bij de earparty, zijn oorbellen in allerlei verschillende vormen steeds vaker te spotten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langwerpige oorbellen, hoekige oorbellen of zelfs oorbellen in allerlei andere geometrische vormen. Wat je ook in je oren wilt dragen, het hoeft dus niet alleen maar rond te zijn!

Earcuffs om het plaatje compleet te maken

Vooral voor de meiden onder ons die al meerdere gaatjes hebben, zijn de laatste trends dus goed nieuws! Om het plaatje helemaal compleet te maken, kan je zelfs je oorpiercings mee laten doen om je look écht af te maken. Heb je geen oorpiercings? Dat is gelukkig geen probleem! Ook de ear cuff, een soort nep piercing die je aan de rand van je oor kan klemmen, is een van de laatste trends op het gebied van oorbellen. Maar hoe kies je uit al die trends nu sieraden die écht bij je passen?

Oorbellen voor elke gezichtsvorm

Niet elk soort oorbellen past namelijk even goed bij je gezicht. Dat heeft alles te maken met je gezichtsvorm. Zo kunnen mensen ronde, langwerpige of hoekige gezichten hebben. Gelukkig is er altijd wel een paar oorbellen te vinden die perfect bij je passen! De truuk zit hem in het kiezen van oorbellen die de tegenovergestelde vorm van je gezicht hebben. Heb je een rond gezicht? Kies dan voor hoekige oorbellen! Korte oorbellen of oorstekers passen daarnaast het beste bij mensen met een langwerpig gezicht. Ook bij de laatste trends zitten dus oorbellen voor iedere gezichtsvorm. Nu ben je helemaal op de hoogte van de laatste trends én weet je welke oorbellen je het beste kunt kiezen!

Vond je dit een leuke blog? Check dan ook de beste soundbars van 2023, gele bloemetjes of de beste powerbanks!