De beste mascara voor gevoelige ogen

beste mascara voor gevoelige ogen

Ik vind het heerlijk om mijzelf af en toe heerlijk op te dutten, zoals (denk ik) elke meid wel. Het enige probleem dat is vaak heb, is dat mijn ogen erg gevoelig zijn. Wellicht heeft het ermee te maken dat ik mijn hele leven al lenzen draag, of te vaak make-up draag, of dat ik gewoon pech hem, maar ik krijg best vaak oog-ontstekingen zonder dat hier goed redenen voor zijn. Met het aanbrengen van mascara is het helemaal irritant als je een gevoelige ogen hebt. Daarom ben ik gaan kijken wat de beste mascara voor gevoelige ogen is en ben ik gaan checken of dit echt hielp. Lees je mee over mijn tips voor de beste masacara voor gevoelige ogen?

Beste make-up voor gevoelige ogen

Wat make-up betreft, is mascara een van de belangrijkste onderdelen van elke schoonheidsroutine. Niet alleen geeft het definitie aan de ogen, maar het kan ook de manier waarop je kijkt volledig veranderen. Maar voor mensen met gevoelige ogen kan het een moeilijk product zijn. Sommige mascara’s kunnen de ogen irriteren en roodheid veroorzaken, terwijl andere gewoon niet het gewenste effect geven. Om mensen met gevoelige ogen te helpen hun gewenste look te bereiken, hebben we een lijst samengesteld van de beste mascara’s voor gevoelige ogen.

De eerste mascara die we noemen is de L’Oreal Paris Voluminous Lash Paradise Mascara. Deze mascara geeft volume en lengte zonder de ogen te irriteren, dankzij de hypoallergene formule. Het is ook vrij van geurstoffen, dus perfect voor mensen met gevoelige ogen. Bovendien is het borsteltje zo ontworpen dat het elke wimper vastpakt, zodat je zeker weet dat je ogen er op hun best uitzien.

De volgende mascara die we noemen is de Maybelline New York Lash Sensational Mascara. Deze mascara is samengesteld met natuurlijke wassen, zodat hij de ogen niet irriteert. Bovendien heeft hij een uniek uitwaaierend borsteltje waarmee je elke wimper kunt bedekken voor een vol en volumineus effect.

Een andere goede optie voor mensen met gevoelige ogen is de CoverGirl Lash Blast Volume Mascara. Deze mascara is samengesteld uit natuurlijke wassen en oliën, dus hij irriteert de ogen niet. Bovendien heeft hij een uniek borsteltje waarmee je elke wimper kunt bereiken voor een volle, volumineuze look.

De laatste mascara die we noemen is de Clinique High Impact Mascara. Deze mascara is samengesteld uit natuurlijke producten, zodat hij de ogen niet irriteert. Bovendien heeft hij een uniek wimperborsteltje waarmee je elke wimper kunt bereiken voor een volle, volumineuze look.

beste mascara gevoelige ogen

De top 10 van beste mascara voor gevoelige ogen

We hopen dat deze lijst met de beste mascara’s voor gevoelige ogen nuttig is geweest. Of je nu op zoek bent naar een hypoallergene formule, een waaierend borsteltje of een uniek wimperversterkend borsteltje, er is zeker een optie in deze lijst die perfect is voor jou. Dus probeer deze mascara’s eens – je ogen zullen je dankbaar zijn!

Voor mensen met gevoelige ogen kan het een uitdaging zijn om de perfecte mascara te vinden. Gelukkig zijn er een aantal geweldige opties op de markt die speciaal zijn samengesteld om zacht en niet-irriterend te zijn. Van L’Oreal Paris Voluminous Lash Paradise Mascara tot Maybelline New York Lash Sensational Mascara en CoverGirl Lash Blast Volume Mascara, er zijn een aantal mascara’s die perfect zijn voor mensen met gevoelige ogen. Met deze top 10 beste mascara’s voor gevoelige ogen weet je zeker dat je je gewenste look bereikt zonder irritatie.

  1. L’Oreal Paris Voluminous Lash Paradise Mascara.
  2. Maybelline New York Lash Sensational Mascara
  3. CoverGirl Lash Blast Volume Mascara
  4. Neutrogena Healthy Lengths Mascara
  5. Clinique High Impact Mascara
  6. Rimmel London Volume Shake Mascara
  7. Almay One Coat Multi-Benefit Mascara
  8. Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara
  9. Burt’s Bees All Aglow Mascara
  10. Physician’s Formula Organic Wear Mascara

Verkrijgbaar bij

bol.com (€6,96)
Geupdate op: : 23/12/2022 - 12:09

Hoe breng je mascara voor gevoelige ogen aan?

Het aanbrengen van mascara kan lastig zijn, vooral als je gevoelige ogen hebt. Het belangrijkste is om eerst je wimpers te krullen met een wimperkruller. Dit helpt je ogen te openen en maakt het gemakkelijker om de mascara aan te brengen. Begin vervolgens met een schoon mascaraborsteltje bij de aanzet van de wimpers en beweeg het borsteltje zachtjes heen en weer naar de punten toe. Als je wilt, kun je ook een tweede laag mascara aanbrengen voor een dramatischer effect. Verwijder tot slot met een wattenstaafje de overtollige mascara van je wimpers voordat je je ogen opent. Op deze manier krijg je de perfecte look zonder je ogen te irriteren.

mascara gevoelige ogen

Wat is de beste waterproof mascara voor gevoelige ogen?

Voor mensen met gevoelige ogen kan het een uitdaging zijn om de perfecte waterproof mascara te vinden. Gelukkig zijn er een aantal geweldige opties op de markt die speciaal zijn samengesteld om zacht en niet-irriterend te zijn. Een van de beste waterproof mascara’s voor gevoelige ogen is de Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara. Deze mascara is samengesteld uit natuurlijke wassen, zodat hij de ogen niet irriteert. Bovendien heeft hij een uniek staafje waarmee je elke wimper kunt bereiken voor een volle, volumineuze look. Met zijn langhoudende, waterproof formule is het de perfecte mascara voor wie zijn look de hele dag intact wil houden.

Wat is waterproof mascara?

Waterproof mascara is een soort mascara met speciale ingrediënten die ervoor zorgen dat hij op de wimpers blijft zitten en niet uitloopt, zelfs niet als je in contact komt met water. Hij is zo ontworpen dat hij lang blijft zitten en bestand is tegen zweet, tranen en zelfs zwemmen. Waterproof mascara is een goede keuze voor mensen met gevoelige ogen, omdat het minder snel irriteert dan andere soorten mascara.

Hoe mascara verwijderen?

Mascara kan moeilijk te verwijderen zijn, vooral als je gevoelige ogen hebt. De beste manier om mascara te verwijderen is het gebruik van een zachte oogmake-up remover. Zoek naar een olievrij, geurloos en hypoallergeen product om te voorkomen dat je ogen geïrriteerd raken. Breng de oogmake-up remover voorzichtig aan op een wattenschijfje en houd het een paar seconden boven je ogen om de mascara af te breken. Veeg de mascara vervolgens voorzichtig weg met een neerwaartse beweging. Het kan nodig zijn dit proces een paar keer te herhalen om alle sporen van mascara te verwijderen.

Zo, we hopen dat we je een beetje geholpen hebben met al deze informatie! Heb jij tips voor de beste mascara voor gevoelig ogen? Stuur me dan gerust een mailtje, dan voegen wij hem graag toe in onze lijst! Vond je dit een leuke blog? Check ook eens wat de beste droogshampoo is, hoe je een gerstekorrel verwijderd of wat de beste budget laptop is!