Beste powerbank 2023

De beste powerbank van 2023

Niemand wilt meer zonder telefoon of laptop zitten. WiFi is onderhand een eerste levensbehoefte, maar stroom is eigenlijk nog belangrijker. Want wat heb je aan WiFi, als je geen opgeladen accu hebt? Ik ga binnenkort een mooie reis maken in Thailand en dan heb je natuurlijk een powerbank nodig! Wij gaan je vandaag alles uitleggen over de beste powerbank van 2023, zodat jij zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Hoelang gaat de powerbank mee, hoeveel kost een powerbank en welk model moet jij nou echt hebben? Wij gaan je vandaag alles vertellen over de beste powerbanks!

Powerbanks 2023

De top powerbanks 2023

Nu je weet waar je op moet letten, laten we eens kijken naar enkele van de beste powerbanks van 2023. De Xtorm Powerbank 20.000 mAh Power Delivery + Quick Charge is een geweldige keuze voor degenen die veel vermogen nodig hebben. De Xtorm Powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh en drie USB-poorten, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Het heeft ook een strak, slank ontwerp waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Xtorm Powerbank 20.000mAh

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€49,99)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 16:52

De powerbank BlueBuilt Powerbank 10.000 mAh Power Delivery en Quick Charge is een andere geweldige optie. Hij heeft een capaciteit van 10.000 mAh en drie USB-poorten, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Het heeft ook een stijlvol, slank ontwerp en is gemaakt van duurzame materialen. Ook heeft deze powerbank een zogenaamde Quick Charge modus, waardoor je telefoon extra snel is opgeladen!

BlueBuilt Powerbank 20.000 mAh + Oplader 18W Zwart

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€54,99)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 16:53

De Innova Powerbank Pro – 20.000 mAh – 20W snellader is een geweldige optie voor degenen die veel stroom nodig hebben, maar geen grote powerbank willen meenemen. Hij heeft een capaciteit van 20.000 mAh en drie USB-poorten, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Hij heeft ook een strak, slank ontwerp en is gemaakt van duurzame materialen. Je kunt met 20.000 mAh 4 tot 8 keer je telefoon volledig opladen.

Tot slot is de Belkin Powerbank 20.000 MaH een geweldige keuze voor degenen die een grotere powerbank nodig hebben. Hij heeft een capaciteit van 20.000 mAh en twee USB-poorten, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Hij heeft ook een stijlvol, slank ontwerp en is gemaakt van duurzame materialen. Belkin staat bekend om haar kwalitatieve producten, dus met deze Belkin Powerbank ga jij sowieso goed 2023 in!

Belkin Powerbank 20.000 MaH  – zwart

Verkrijgbaar bij

bol.com (€34,59)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 16:55

Wat je behoeften ook zijn, er is een powerbank die perfect bij jou past. Met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke de beste is. We hopen dat deze lijst met de beste powerbanks van 2023 je helpt om de perfecte powerbank voor jouw behoeften te vinden.

Beste powerbank 2023

Wat is de goedkoopste powerbank?

De goedkoopste powerbank die wij konden vinden is de RealPower PB-T1 Single – Powerbank 2600 mAh – Zwart. Deze powerbank is slecht voor een tientje te koop en heeft natuurlijk niet de beste specificaties, maar voor deze prijs hoef je hem ook niet te laten. Met de 2600 mAh kun je je telefoon 1x volledig opladen. Handig om dus bijvoorbeeld om in je auto te bewaren, zodat je je telefoon volledig kunt opladen. Voor langere reizen, zou ik deze niet aanraden.

RealPower PB-T1 Single – Powerbank 2600 mAh – Zwart

Verkrijgbaar bij

bol.com (€11,00)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 16:56

Wat is de duurste powerbank?

De duurste powerbank die toch nog een powerbank genoemd mag worden, is de 72.000 mAh / 150W Outdoor Powerbank Mobisun. Je hebt een stuk duurdere powerbanks, maar daar zitten bijvoorbeeld ook stekker-aansluitingen in. Dat is niet echt wat wij zoeken. Deze duurste powerbank 2023 is geschikt voor het opladen van je telefoon, en dat wel 20x achter elkaar. Je hebt dus geen stopcontact meer nodig! Ideaal voor lange nachten weg, zoals kampeervakanties of backpacking!

De beste powerbanks van 2023

Naarmate de technologie voortschrijdt, neemt ook de behoefte aan stroom toe. Met de opkomst van mobiele apparaten wordt het steeds belangrijker om altijd een betrouwbare stroombron bij de hand te hebben. Powerbanks zijn essentieel geworden voor wie onderweg verbonden moet blijven, en de markt ervoor groeit. Met zo veel opties die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten welke de beste is. We hebben het onderzoek gedaan en een lijst samengesteld van de beste powerbanks van 2022, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw behoeften.

Als het gaat om powerbanks, is de belangrijkste eigenschap om te overwegen de capaciteit. Dit wordt gemeten in mAh, of milliampère-uur, en het bepaalt hoeveel stroom een powerbank kan opslaan. Hoe hoger de mAh, hoe meer stroom hij kan opslaan, en hoe langer hij meegaat. De beste powerbanks van 2023 bieden capaciteiten van 10.000 mAh tot 25.000 mAh, zodat je er een kunt vinden die perfect is voor jouw behoeften.

Een andere belangrijke factor om te overwegen is het type poorten dat de powerbank heeft. De meeste powerbanks hebben USB-poorten, maar sommige hebben ook USB-C en Lightning-poorten, die compatibel zijn met nieuwere apparaten. Zoek naar een powerbank die de poorten heeft die je nodig hebt om je apparaten op te laden.

Naast capaciteit en poorten moet je ook rekening houden met de grootte en het gewicht van de powerbank. Als u iets zoekt dat u gemakkelijk kunt meenemen, kies dan voor een kleiner, lichter model. Aan de andere kant, als je een beetje extra bulk niet erg vindt, kun je grotere powerbanks vinden met meer capaciteit en poorten.

Denk ten slotte ook aan het ontwerp van de powerbank. Sommige modellen zijn ontworpen om slank en stijlvol te zijn, terwijl andere meer utilitair zijn. Kies een powerbank die past bij je levensstijl en die niet te veel opvalt als je hem bij je draagt.

Hoe lang gaat een powerbank mee?

Hoe lang een powerbank meegaat, hangt af van de capaciteit van de powerbank, het type apparaat dat wordt opgeladen en de hoeveelheid stroom die het apparaat gebruikt. Over het algemeen kan een powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh tot 10 uur stroom leveren aan een smartphone, terwijl een powerbank met een capaciteit van 20.000 mAh tot 20 uur stroom kan leveren. Dit kan echter variëren afhankelijk van het apparaat dat wordt opgeladen en de hoeveelheid stroom die het gebruikt.

Hoe duur is een powerbank?

De kosten van een powerbank kunnen variëren, afhankelijk van de capaciteit en de functies. Over het algemeen kunnen powerbanks met een capaciteit van 10.000 mAh of minder tussen de 10 en 50 euro kosten, terwijl powerbanks met een capaciteit van 20.000 mAh of meer 50 tot 200 euro kunnen kosten.

Zo, dat was hem voor vandaag. We hopen dat we jou hebben geholpen om tot een keuze te komen om de beste powerbank 2023 aan te schaffen! Vond je dit een leuk lijstje? Check dan ook de beste tablets of hoeveel calorieën je verbrand met planken!