Action Textielstiften

Textielstiften Action

Action Textielstiften – Alles wat je moet weten!

Hebben jullie ook wel eens zo’n bui dat je lekker creatief wilt zijn? Ik wel! En laatst zag ik op YouTube een leuk filmpje over zelfgemaakte t-shirts en gepimpte handdoeken. Toen dacht ik, hee wat is leuk, dat wil ik ook! Ik ging toen even kijken waar deze textielstiften allemaal te koop waren en ik kwam natuurlijk weer bij mijn favoriete winkel uit: De Action. Ik vind dat toch zo’n heerlijke winkel, alles is spotgoedkoop en de kwaliteit is vaak ook nog prima! Gister heb ik Action Textielstiften gekocht om eens te gaan kijken hoe goed ze zijn, zodat jij ook weer welke textielstiften jij moet kopen. Lees lekker verder over mijn Action Textielstiften ervaring. Eet er trouwens gelijk een lekkere pizza bij!

Kwaliteit Action textielstiften

Het eerste wat ik altijd wil bekijken als ik producten van de Action koop, is de kwaliteit. En dat is eigenlijk dikke prima bij deze Action textielstiften. Met deze Action textielstiften kun je onder andere t-shirts, portemonnees of gewoon linnen bekladden. Ook kun je bijvoorbeeld ovenwanten of onderzetters pimpen. Je maakt ze gewoon een stuk gezelliger met deze Action textielstiften! Ik heb ze zelfs voor een klein kussentje op onze bank gebruikt, met wat vrolijke smileys en cartoons! Je kunt eigenlijk op alles wat van stof of linnen is, schrijven met deze Action Textielstiften. Zo maak je toch het leven een stukje gezelliger! 

Waar Action textielstiften kopen?

Eigenlijk is de vraag waar je Action Textielstiften kunt kopen redelijk makkelijk te beantwoorden, bij de Action natuurlijk! Ik heb er gelukkig 1 in mijn stad zitten en ze zitten in vrijwel elke stad of dorp (of heel dichtbij!). Ik heb mijn textielstiften bij de action gekocht voor maar 1,29 in de actie. Normaal kosten ze iets van 5 euro. Koopje toch? Deze Action textielstiften zijn wel vaak uitverkocht, omdat ze zo populair zijn. Online kun je ze helaas nog niet kopen, dus hup, naar de Action en dan die textielstiften kopen! 

Textielstiftten van de Action

Wat zijn textielstiften

Nog even iets meer informatie over textielstiften! Niet perse over Action Textielstiften, maar gewoon over het algemeen! 

Textielmarkers worden ook wel textielmarkers genoemd, en zij kunnen afzonderlijk of per paar worden gekocht. Het voordeel van losse textielmarkers is dat u uw eigen kleuren kunt kiezen. De kleuren in een set zijn al voor u geselecteerd, en u kunt niet, zoals bij verf, de kleuren zelf combineren en vervolgens op doek aanbrengen. Wat bijvoorbeeld blauw betreft, kunt u kiezen uit stralend blauw, oriëntaals blauw en lichtblauw. Losse textielmarkers kosten ongeveer vijf euro per stift, en de punt van de marker is tussen de twee en drie mm dik.

Kies een grotere of dunnere punt, afhankelijk van wat u met de textielstift wilt doen. Voor een gestroomlijnd patroon is één kleur vaak voldoende, maar voor veelkleurige ontwerpen kunt u het beste een set textielmarkers in kleur aanschaffen. Als u unieke kleuren wilt gebruiken, kunt u het beste afzonderlijke markers kopen en uw eigen kleurenpalet samenstellen. Dit stelt u in staat om iets meer onderscheidende items te maken dan wanneer u alleen de conventionele kleuren in een set had. Kies verschillende markers voor jongeren die ook geschikt zijn voor gebruik op jongere leeftijd.

Sommige textielstiften moeten na gebruik gestreken worden om te voorkomen dat de tekst of tekening na het wassen vervaagt of verdwijnt. Het voordeel van deze fixatie is dat u nog wijzigingen kunt aanbrengen voordat u gaat strijken. Als u een fout maakt, zijn ze nog steeds wasbaar en kunt u uw ontwerp na het wassen en drogen herstellen.

Ook zo’n fan van Action? Check dan ook mijn blog over Action Blenders! Of bekijk de nieuwste Netflix series van juli 2022!