Champagne gun kopen

Champagne Gun Kopen

Champagne gun kopen

Hebben jullie ook wel eens van die momenten, dat je doelloos op Tiktok of Insta zit te scrollen en dan opeens allemaal vette gadgets tegenkomt? Ik wel! Ik zat laatst naar een feestje van een rapper te kijken, toen ik opeens een Champagne gun tegenkwam. Toen dacht ik, wat is dat in godsnaam, dat wil ik ook! Wat een Champagne gun is? Het is dus een soort Super Soaker in combinatie met de looks van een wapen, waar je dus een champagnefles in kan stoppen, om vervolgens weg te spuiten, als een soort waterpistool. Hoe tof is dat! De rapper in kwestie deed het met een een dikke fles Moet, maar dat zal ik dan weet niet aanraden.

Waar champagne pistool kopen?

Een Champagne pistool, of Champagne Gun, kan je in veel ‘fun’ winkels kopen. Ik heb de mijne gekocht via onze Chinese vrienden van AlieXpress. Ik wilde het natuurlijk ook testen. Ik heb geen magnum fles Moét over (ook niet cadeau gekregen helaas), dus ik heb de goedkoopste fles champagne gekocht bij de slijterij. Volgens mij kostte hij zo’n 12 euro.

Vervolgens heb ik via Aliexpress het Campagne pistool in elkaar gezet en ben gaan testen. Ik moet zeggen, het vergt even wat werk hoor. Wellicht ligt het aan de kwaliteit van de Aliexpress Champagne gun, maar hij lekte nogal bij mij. Toen zag ik dat het rubbertje van de campagne gun er niet goed op zat, dus even herstellen en daarna zat ‘ie als gegoten!

Met een champagnegun kun je vervolgens goed schudden, en vervolgens afschieten. Je schiet tot wel 6 meter ver met dit champagne pistool. Is toch een geweldig cadeau om eens te geven.

Werking champagne gun

Het werkt eigenlijk heel simpel. Je klikt de ‘Champagne Gun’ open, doet de fles erop (zonder kurk natuurlijk). Vervolgens klik je hem vast en begin je als een gek te schudden. Er bouwt nu ontzettend veel druk op. Vervolgens kun je in bijna 30 seconden, je hele champagnefles leeg schieten over al je vrienden of vriendinnen. Perfect voor een poolparty, vrijgezellenfeest of ander tof event, waarbij champagne geschonken zal worden! Champagne guns zijn er in zwart, goud en zilver te bestellen. Check even via Bol.com of Aliexpress en laat me weten of jij het ook een geweldige gadget vindt!

Ben je lekker aan het shoppen? Shop dan eens verder met deze Action pareltjes, zoals Textielstiften of Blenders.