Waar is het warm in april?

warm in april

Waar is het warm in April? Die vraag gaan wij vandaag voor je beantwoorden. Een blog vol inspiratie en ideeen, om lekker de zon op te zoeken in April. Als je, net als ik, een Nederland bent, heb je geluk met een lekkere lentedag van 20 graden. Wil je echter, ook net als ik, weer lekker er even tussenuit naar de zon? Top! Vandaag het overzicht van warme landen in april, zodat jij lekker de zon op kunt zoeken!

Top 10 zonvakanties April

  1. Thailand
  2. Mexico
  3. Dominicaanse republiek
  4. Costa Rica
  5. Jamaica
  6. Cuba
  7. Aruba
  8. Bahamas
  9. Grenada
  10. Barbados

Thailand – Met gemiddelde temperaturen van rond de 30 graden Celsius is Thailand een geweldige bestemming voor wie aan de kou wil ontsnappen en van de zon wil genieten. Van de bruisende stad Bangkok tot de tropische stranden van Phuket, Thailand biedt voor elk wat wils.

Mexico – Met zijn zonnige klimaat en prachtige stranden is Mexico een geweldige bestemming voor een warme vakantie in april. Van de oude ruïnes van de Mayabeschaving tot het bruisende nachtleven van Cancun, Mexico heeft voor ieder wat wils.

Dominicaanse Republiek – Met gemiddelde temperaturen van rond de 28 graden Celsius is de Dominicaanse Republiek een geweldige bestemming voor een warme aprilvakantie. Met zijn prachtige stranden en levendige cultuur is de Dominicaanse Republiek een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van wat zon.

Costa Rica – Met zijn tropische klimaat en prachtige landschap is Costa Rica een geweldige bestemming voor een warme aprilvakantie. Van de prachtige stranden van de Caribische kust tot de weelderige regenwouden van de Pacifische kust, Costa Rica heeft voor ieder wat wils.

Jamaica – Met zijn warme klimaat en prachtige stranden is Jamaica een geweldige bestemming voor een warme aprilvakantie. Van de levendige cultuur van Kingston tot de relaxte sfeer van Negril, Jamaica heeft voor ieder wat wils.

Cuba – Met zijn warme klimaat en levendige cultuur is Cuba een geweldige bestemming voor een warme aprilvakantie. Van de koloniale architectuur van Havana tot de prachtige stranden van Varadero, Cuba heeft voor ieder wat wils.

Aruba – Met zijn warme klimaat en prachtige stranden is Aruba een geweldige bestemming voor een warme aprilvakantie. Van de bruisende stad Oranjestad tot de rustige stranden van Eagle Beach, Aruba heeft voor ieder wat wils.

Bahama’s – Met zijn warme klimaat en prachtige stranden is de Bahama’s een geweldige bestemming voor een warme aprilvakantie. Van de levendige cultuur van Nassau tot de prachtige stranden van de Exumas, de Bahama’s heeft voor ieder wat wils.

Grenada – Met zijn warme klimaat en prachtige stranden is Grenada een geweldige bestemming voor een warme aprilvakantie. Van de levendige cultuur van St. George’s tot de prachtige stranden van Grand Anse, Grenada heeft voor ieder wat wils.

Barbados – Met zijn warme klimaat en prachtige stranden is Barbados een geweldige bestemming voor een warme aprilvakantie. Van de levendige cultuur van Bridgetown tot de prachtige stranden van de westkust, Barbados heeft voor elk wat wils.

Waar je ook naartoe gaat, april is een geweldige tijd om te ontsnappen aan de kou en te genieten van wat zon en warmere temperaturen. Dus pak jouw koffers en begin met het plannen van jouw volgende vakantie naar een van deze warme en zonnige bestemmingen.

zon en warm in april

Warm in April

April is een overgangsmaand: de lente is in volle bloei en de zomer staat voor de deur. Nu het weer warmer wordt, zijn veel mensen op zoek naar de warmste landen om in april te bezoeken. Van tropische paradijzen tot woestijnoases, er zijn genoeg plaatsen in de wereld die een perfecte ontsnapping aan de kou bieden.

Als je op zoek bent naar een tropisch paradijs, dan kunt je niet verkeerd gaan met het Caribisch gebied. Met zijn kristalheldere water, witte zandstranden en weelderige regenwouden is het Caribisch gebied de perfecte plek om aan de kou te ontsnappen. April is de perfecte tijd voor een bezoek, omdat de temperatuur dan rond de 30 graden schommelt en de luchtvochtigheid laag is. Bovendien zijn er genoeg activiteiten om je te vermaken, van snorkelen en duiken tot het verkennen van de vele eilanden.

Als je op zoek bent naar een oase in de woestijn, moet je naar het Midden-Oosten gaan. April is de perfecte tijd voor een bezoek, want de temperaturen zijn warm maar niet te heet. Bovendien zijn er genoeg activiteiten om je te vermaken, van het verkennen van oude ruïnes tot kameeltochten door de woestijn. Het Midden-Oosten is ook de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest luxueuze resorts, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en tot rust te komen.

Voor wie een meer tropische ervaring zoekt, is Thailand de perfecte bestemming. April is de perfecte tijd voor een bezoek, omdat de temperatuur dan rond de 30 graden schommelt en de luchtvochtigheid laag is. Bovendien zijn er tal van activiteiten om je te vermaken, van het verkennen van oude tempels tot olifantentochten. Thailand heeft ook enkele van de mooiste stranden ter wereld, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen.

Als je op zoek bent naar een meer exotische ervaring, moet je naar India. April is de perfecte tijd voor een bezoek, omdat de temperatuur dan rond de 30 graden schommelt en de luchtvochtigheid laag is. Bovendien zijn er tal van activiteiten om je te vermaken, van het verkennen van oude tempels tot yoga-retraites. India is ook de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest levendige steden, waardoor het de perfecte plek is om cultuur en cuisine te ervaren.

Als je op zoek bent naar een meer stedelijke ervaring, moet je naar Zuid-Afrika. April is de perfecte tijd voor een bezoek, omdat de temperatuur dan rond de 35 graden schommelt en de luchtvochtigheid laag is. Bovendien zijn er genoeg activiteiten om je te vermaken, van het verkennen van de bruisende steden tot het deelnemen aan safari’s. Zuid-Afrika herbergt ook enkele van de mooiste landschappen ter wereld, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en tot rust te komen.

Waar je ook besluit heen te gaan in april, je zult zeker een bestemming vinden die de perfecte ontsnapping aan de kou biedt. Van tropische paradijzen tot woestijnoases, er zijn tal van plaatsen over de hele wereld die een perfecte ontsnapping aan de kou bieden. Dus pak je koffers en maak je klaar om ’s werelds warmste landen in april te verkennen!

Vond je dit een lekker lijstje om bij weg te dromen? Top! Wij hebben ze ook voor Mei en Juni gemaakt!