Waar is het warm in maart?

Waar is het warm in maart

Maart, zo’n maand dat al je goede voornemens de deur weer uit zijn, het in Nederland ook niet echt bijzonder weer is en waar je nog 4 maanden moet wachten tot de zomervakantie. De laatste grote vakantie is ook weer een paar maanden geleden, dus voor ons het perfecte momentje om er even tussenuit te gaan! Tijd voor de zon in maart. Maar waar is het warm in maart? Wij hebben een mooie blog geschreven over de beste reisbestemmingen naar de zon in maart. Zo weet jij gelijk waar je heen moet!

Warm in maart

Maart is de perfecte tijd om een vakantie te plannen naar een warme bestemming. Nu de wintermaanden achter ons liggen, is het tijd om na te denken over het genieten van de zon en het warmere klimaat. Maar met zo veel opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke bestemming je wilt bezoeken. Om je te helpen de juiste keuze te maken, is hier een lijst van enkele van de warmste landen om te bezoeken in maart.

 1. Egypte: Egypte is een geweldige bestemming voor een uitje in maart. Het is een van de heetste landen ter wereld in deze tijd van het jaar, met temperaturen die oplopen tot 40°C. Het beste aan een bezoek aan Egypte in maart is dat het nog relatief rustig is, zodat je kunt genieten van de attracties zonder de drukte. Bovendien zijn er genoeg activiteiten om je bezig te houden, van het verkennen van de oude piramides tot het maken van een cruise over de Nijl.
 2. India: India is een andere geweldige optie voor een vakantie in maart. Met temperaturen tot 35°C is het de perfecte plek om van de zon te genieten en de cultuur te verkennen. Van de bruisende steden Delhi en Mumbai tot de prachtige stranden van Goa, er is voor elk wat wils in India. Bovendien is het eten er geweldig en kun je er de beste winkels ter wereld vinden.
 3. Thailand: Thailand is een populaire bestemming voor reizigers die willen ontsnappen aan de winterkou. Met temperaturen tot 33°C is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Van de prachtige stranden van Phuket tot de bruisende stad Bangkok, er is voor elk wat wils in Thailand. Bovendien is het eten er heerlijk en het nachtleven onovertroffen.
 4. Mexico: Mexico is een geweldige plek om te bezoeken in maart. Met temperaturen tot 30°C is het de perfecte plek om aan de winterkou te ontsnappen. Bovendien is er genoeg te doen, van het verkennen van de oude ruïnes tot relaxen op het strand. Het eten is ook geweldig en het nachtleven is onverslaanbaar.
 5. Costa Rica: Costa Rica is een andere geweldige bestemming voor een uitje in maart. Met temperaturen tot 28°C is het de perfecte plek om aan de winterkou te ontsnappen. Bovendien is er genoeg te doen, van het verkennen van het regenwoud tot relaxen op het strand. Het eten is ook geweldig en het nachtleven is onovertroffen.

Waar je in maart ook naartoe gaat, je zult het er zeker naar je zin hebben. Met zoveel warme bestemmingen om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte plek om aan de winterkou te ontsnappen. Dus, begin met het plannen van je uitje in maart en maak je klaar om van de zon te genieten!

zon en warm in maart

Top 10 zonvakanties in Maart

 1. Mexcio
 2. Thailand
 3. Costa Rica
 4. India
 5. Dominicaanse republiek
 6. Egypte
 7. Cuba
 8. Marokko
 9. Griekenland
 10. Jamaica

Maart is de perfecte tijd van het jaar om een broodnodige pauze te nemen en te ontsnappen naar een warmer klimaat. Of je nu op zoek bent naar een strandvakantie of een culturele ervaring, er zijn genoeg warme vakantielanden om uit te kiezen. Om je te helpen beslissen waar je heen gaat, is hier een lijst met de top 10 van warmste vakantielanden in maart.

 1. Mexico: Met zijn prachtige stranden en levendige cultuur is Mexico een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. De temperaturen in Mexico kunnen variëren van midden 60 tot midden 90, waardoor het een geweldige plek is om van de zon te genieten.
 2. Thailand: Thailand is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. Temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren ’90, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van het warme weer.
 3. Costa Rica: Costa Rica is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. De temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren 90, waardoor het de perfecte plek is om het weelderige regenwoud te verkennen en te genieten van het warme weer.
 4. India: India is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. Temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren ’90, waardoor het de perfecte plek is om de levendige cultuur te verkennen en te genieten van het warme weer.
 5. Dominicaanse Republiek: De Dominicaanse Republiek is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. Temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren ’90, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen op het strand en te genieten van het warme weer.
 6. Egypte: Egypte is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. Temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren 90, waardoor het de perfecte plek is om de oude monumenten te verkennen en te genieten van het warme weer.
 7. Cuba: Cuba is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. Temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren 90, waardoor het de perfecte plek is om de levendige cultuur te verkennen en te genieten van het warme weer.
 8. Marokko: Marokko is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. Temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren ’90, waardoor het de perfecte plek is om de levendige cultuur te verkennen en te genieten van het warme weer.
 9. Griekenland: Griekenland is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. De temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren 90, waardoor het de perfecte plek is om de oude ruïnes te verkennen en te genieten van het warme weer.
 10. Jamaica: Jamaica is een geweldige bestemming voor een warme vakantie in maart. De temperaturen kunnen oplopen tot halverwege de jaren 90, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen op het strand en te genieten van het warme weer.

Waar je ook naartoe gaat voor jouw warme vakantie in maart, je zult zeker een geweldige tijd hebben. Dus pak je koffers en maak je klaar om een van deze top 10 warmste vakantielanden in maart te verkennen!

Vond je dit een leuk lijstje? Dan heb ik goed nieuws! Wij hebben ze ook voor April en Juni gemaakt!