Bucketlist Koppels

Bucketlist Koppels

Bucketlist Koppels

Iedereen kent het wel, in het begin van je relatie loopt alles helemaal soepel en op rolletjes. Op een gegeven moment wil je wel eens wat gekkere dingen gaan doen! Het uit eten, de film en het strand heb je op een gegeven moment ook wel gezien. En dan ga je snel kijken naar een Bucketlist voor koppels. Wat is zo’n bucketlist? Een lijst met dingen die je gedaan moet hebben in je leven, en dan vooral met je partner! Een speciale Bucketlist koppels voor jou, zodat jullie die relatie lekker bruisend kunnen houden!

Wat is er nou zo leuk aan zo’n koppels bucketlist? Dat je uitdagingen aangaat samen. Samen spannende avonturen beleven, samen adrenaline ervaren, samen de relatie spannend houden! En wat moet er nou op zo’n bucketlist voor koppels? Dat verschilt natuurlijk bij iedereen. De ene vind adrenaline te gek, de andere vakanties en de ander een hele dag in bed chillen. De ene bucketlist is de andere niet. Geen wat als dit, we doen dit later wel, we gaan ooit, nee jullie gaan nu samen je dromen waar maken! Vandaag geef ik je 50+ tips voor een bucketlist voor koppels! Want samen is alles leuker.

53 tips bucketlist koppels

 1. Doe jullie eerste date over! Hoe gaaf is het om zo’n moment opnieuw te beleven?
 2. Neem samen een les stijldansen. Hoe voelt het om als koppel over de dansvloer te walsen?
 3. Herbeleef jullie eerst kus. Ga naar de plek waar deze plaatsvond en doe het nog eens dunnetjes over.
 4. Ga samen naar de kermis. Deel een grote suikerspin en kunnen jullie een knuffel voor elkaar winnen?
 5. Wat deed je vroeger voor elkaar? Wat vond hij/zij vroeger lief en romantisch als je dat deed maar is nu toch alweer eventjes geleden? Doe het nu!
 6. Heb je jouw prins(es) op het witte paard gevonden? Natuurlijk, anders was je geen bucketlist voor koppels aan het opstellen! Ga dan samen op het strand paardrijden en geniet van de zonsondergang en de wind door je haren.
 7. Hoe leuk is het om koosnaampjes voor elkaar te hebben? Neem de tijd en bedenk ze voor elkaar. Jullie spreken elkaar de rest van de dag alleen nog maar aan met jullie nieuwe koosnaam, wie zich verspreekt staat een zelf te bepalen straf te wachten…
 8. Bestel alles van de menukaart van jullie favoriete (fastfood) restaurant, friettent, sushitent of ijssalon! Je komt zeker iets tegen wat je anders nooit zou hebben gegeten. Smullen maar!
 9. Back to basic: Ga met zo min mogelijk spullen (wild)kamperen!
 10. Gaan jullie op date? Leg dan voor elkaar de kleding, schoenen en misschien ook wel het ondergoed klaar!
 11. Kinderfoto’s terug kijken, hoe zagen jullie er uit als baby’s en kinderen? Met een mond vol spaghetti of tijdens je eerste plasje op het potje? Zo leer je elkaar kennen!
 12. Bestel nieuwe outfits voor elkaar en plan een middag waarop jullie een modeshow lopen voor elkaar in jullie nieuwe outfits! Je zult verbaasd zijn in welke outfit jouw partner je graag ziet!
 13. Weten jullie hoe het is om écht alles samen te doen? Ga 1 dag door het leven terwijl jullie aan elkaar vast zitten! Als je deze dag overleeft, kunnen jullie alles aan!
 14. Perfect voor een bucketlist voor koppels: sterren kijken! Rij midden in de nacht naar het strand of een meer, neem een picknickkleed mee en geniet van het uitzicht en de sterrenhemel. Wie weet zien jullie wel een vallende ster?
 15. Bad time! Ga samen in een bad vol bubbels, compleet met kaarslicht en champagne
 16. Karaoke bar bezoeken, mochten jullie niet gezegend zijn met een paar gouden keeltjes dan helpen een paar drankjes vast wel om het gezellig te maken en zeg nou zelf? Op een bucketlist voor koppels kan deze toch niet ontbreken!
 17. Speurtocht: zet los van elkaar een speurtocht uit, de ander gaat op zoek naar de aanwijzingen en probeert de route te vinden! Tip: om het nog spannender te maken kun je de speurtocht ook in het donker houden.
 18. Race tegen elkaar en tegen de klok op de lokale kartbaan en bepaal wie de beste coureur is!
 19. Zoek een muziekinstrument en maak wat tijd om jezelf goed voor te bereiden. Na wat voorbereiding brengen jullie elkaar een bijzondere serenade.
 20. Vandaag zijn de rollen omgedraaid, hij doet haar make-up en zij scheert zijn baard en doet zijn haar, maak er wat moois van!
 21. Op een bucketlist voor koppels kan een dag in samen in bed doorbrengen natuurlijk niet ontbreken! Ontbijt, lunch en diner op bed, genieten van je favoriete series en je hoeft je pyjama niet uit te trekken, maar het mag natuurlijk wel…
 22. Schrijf elkaar een liefdesbrief en doe hem op de post!
 23. Hou een eetwedstrijd met jullie favoriete fastfood! Wie eet er binnen de tijd de meeste hotdogs? Daarna lekker samen uitbuiken!
 24. Welk liedje hoort bij jullie relatie? Vraag het aan op de radio en vergeet er geen lieve boodschap bij te zetten!
 25. Doe een fotoshoot! Zo maak je mooie plaatjes waar je later nog van kan genieten en je huis mee kan versieren.
Bucketlist voor koppels
 1. Je duikbrevet halen & gaan duiken op de mooiste plekken ter aarde
 2. Een berg beklimmen of meerdere
 3. Het Noorderlicht bekijken
 4. Een eigen bedrijf starten
 5. Een boek schrijven
 6. Alle 7 continenten bezoeken
 7. Probeer iedere dag iets nieuws (voor 1 maand)
 8. Een nieuwe taal leren
 9. Een marathon lopen
 10. Leren skiën / snowboarden
 11. Doe iets voor iemand zonder er iets voor terug te verwachten
 12. Wordt een mentor voor iemand (en deel je skills)
 13. Doe vrijwilligerswerk
 14. Iemand die je niet kent trakteren op een kopje koffie
 15. Ga op een road trip
 16. Ga zwemmen met dolfijnen
 17. Wonen in een ander land voor ten minste zes maanden
 18. Wet in een film (eigen productie of anderszins)
 19. Ontvang aanbevolen in de media voor iets waar je trots op bent
 20. Brei een sjaal
 21. Bouw je droomhuis
 22. Maak een zelfgemaakte maaltijd voor uw dierbaren
 23. Bak een taart voor een speciaal iemand
 24. Ga diep in het hart van Moeder Natuur
 25. Dans in de sneeuw (op een droom locatie)
 26. Beleef de 4 seizoenen van het jaar op een vreemde plek: Lente, Zomer, Herfst, Winter
 27. Lees een boek over een onderwerp dat je nooit had gedacht te lezen
 28. Wordt vrijwilliger in Afrika

Koppels Bucketlist – Wat ga jij doen?

Zo, heb je genoeg inspiratie gekregen om leuke dingen te gaan doen met je vriend of vriendin? Wij hopen het wel! Met deze speciale bucketlist voor kinderen, proberen wij jou meer inspiratie te geven voor leuke activiteiten met je partner! Heb je meer tips welke op onze Bucketlist Koppels moet? Laat het gerust weten, dan voegen wij ze toe!

Vond je dit een leuke blog? Lees snel verder! Over bijvoorbeeld de felicitaties aan opa & oma of hoe je een ander Instagram Lettertype doet, of over de 7 schoonheden van een vrouw!