Beste tablet 2023

de beste tablet van 2023

Vandaag een mooi lijstje met de beste tablets van 2023! Kies jij voor een strakke iPad, een Samsung Galaxy of kies je een onbekender maar goedkoper model? Wij gaan je vandaag alles uitleggen over de beste tablets van 2023. Een complete lijst plus vergelijking, zodat jij het makkelijkst een keuze kunt maken!

De beste tablets van 2023

Tablets zijn een geweldige manier om onderweg verbonden en vermaakt te blijven. Of je nu zoekt naar een apparaat om aantekeningen te maken, films te kijken of te gamen, er zijn genoeg opties. Maar welke tablet is de beste?

Als het om tablets gaat, zijn er een paar factoren om rekening mee te houden. Ten eerste moet je beslissen welk formaat en type tablet je wilt. Wil je een grote, volwaardige tablet, of een kleinere, draagbare? Wil je een tablet met een stylus om aantekeningen te maken of te tekenen, of een met een toetsenbord om te typen? Welk formaat en type tablet je kiest, hangt af van hoe je het wilt gebruiken.

Als je eenmaal hebt gekozen voor het formaat en type tablet, wil je de specificaties bekijken. Zoek een tablet met een goede processor, veel RAM en een scherm met hoge resolutie. Je moet er ook voor zorgen dat er genoeg opslagruimte is voor al je apps, games en media.

Wat betreft de beste tablets zijn er een paar uitschieters. De tablet Apple iPad Pro is een van de krachtigste tablets op de markt. De tablet Apple iPad Pro heeft een groot 12,9-inch display, een krachtige A12X Bionic-processor en tot 1 TB aan opslagruimte. Deze iPad heeft ook een geweldige batterijduur en ondersteunt de Apple Pencil om aantekeningen te maken en te tekenen.

De Samsung Galaxy Tab S6 is een andere geweldige optie. Hij heeft een 10,5-inch Super AMOLED-scherm, een krachtige Qualcomm Snapdragon 855-processor en tot 512GB opslagruimte. De Samsung Galaxy Tab S6 ondersteunt ook de S Pen-stylus om aantekeningen te maken en te tekenen.

De Microsoft Surface Pro 7 is een uitstekende keuze voor wie een tablet met toetsenbord nodig heeft. Hij heeft een 12,3-inch scherm, een Intel Core i7-processor en tot 1 TB aan opslagruimte. De Microsoft Surface Pro 7 heeft ook een geweldige batterijduur en ondersteunt de Surface Pen voor het maken van notities en tekenen.

Microsoft Surface Pro 7+ – Tablet

Verkrijgbaar bij

bol.com (€879,99)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 17:16

Tot slot is de Google Pixel Slate een geweldige keuze voor wie een tablet met een Chrome OS-besturingssysteem wil. De Google Pixel Slate heeft een 12,3-inch display, een Intel Core m3-processor en tot 256 GB aan opslagruimte. Het ondersteunt ook de Pixelbook Pen voor het maken van aantekeningen en tekenen.

Welk type tablet je ook zoekt, er is er zeker een die aan je wensen voldoet. Van de krachtige Apple iPad Pro tot de veelzijdige Google Pixel Slate, er zijn genoeg geweldige opties.

beste tablet 2023

Vergelijking tussen de Apple Ipad Pro en de Samsung Galaxy Tab S6

De Apple iPad Pro en de Samsung Galaxy Tab S6 zijn twee van de beste tablets op de markt. Beide bieden krachtige prestaties, geweldige schermen en veel opslagruimte. Maar welke is geschikt voor jou?

Op het gebied van prestaties bieden beide tablets topkwaliteit. De iPad Pro heeft een A12X Bionic processor en tot 1TB opslagruimte, terwijl de Galaxy Tab S6 een Qualcomm Snapdragon 855 processor en tot 512GB opslagruimte heeft. Beide apparaten hebben ook een geweldige batterijduur en ondersteunen de Apple Pencil en S Pen stylus voor het maken van aantekeningen en tekenen.

Qua beeldscherm heeft de iPad Pro een 12,9-inch Retina-display met een resolutie van 2732 x 2048 pixels. De Galaxy Tab S6 heeft een 10,5-inch Super AMOLED-display met een resolutie van 2560 x 1600 pixels. Beide schermen bieden een grote kleurnauwkeurigheid en scherpte.

Wat het ontwerp betreft, heeft de iPad Pro een strak, volledig metalen ontwerp met een dunne rand. De Galaxy Tab S6 heeft een meer traditioneel tabletontwerp met een plastic achterkant en dikkere randen. Beide tablets zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Tot slot draait de iPad Pro op het iOS-besturingssysteem, terwijl de Galaxy Tab S6 op het Android-besturingssysteem draait. Beide bieden toegang tot miljoenen apps, games en media.

Kortom, zowel de Apple iPad Pro als de Samsung Galaxy Tab S6 zijn geweldige tablets. De iPad Pro biedt een groter scherm en krachtigere specificaties, terwijl de Galaxy Tab S6 een traditioneler ontwerp en een iets kleiner scherm heeft. Uiteindelijk komt de keuze neer op persoonlijke voorkeur.

Vergelijking tussen de Microsoft Surface Pro 7 en de Google Pixel Slate

De Microsoft Surface Pro 7 en de Google Pixel Slate zijn twee van de beste tablets op de markt. Beide bieden krachtige prestaties, geweldige schermen en veel opslagruimte. Maar welke is geschikt voor jou?

Als het gaat om prestaties, bieden beide tablets top-of-the-line specs. De Surface Pro 7 heeft een Intel Core i7-processor en tot 1 TB opslagruimte, terwijl de Pixel Slate een Intel Core m3-processor en tot 256 GB opslagruimte heeft. Beide apparaten hebben ook een geweldige batterijduur en ondersteunen de Surface Pen en Pixelbook Pen voor het maken van aantekeningen en tekenen.

Qua beeldscherm heeft de Surface Pro 7 een 12,3-inch PixelSense-display met een resolutie van 2736 x 1824 pixels. De Pixel Slate heeft een 12,3-inch Molecular Display met een resolutie van 3000 x 2000 pixels. Beide schermen bieden een grote kleurnauwkeurigheid en scherpte.

Wat het ontwerp betreft, heeft de Surface Pro 7 een strak, volledig metalen ontwerp met een dunne rand. De Pixel Slate heeft een meer traditioneel tabletontwerp met een plastic achterkant en dikkere randen. Beide tablets zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Tot slot draait de Surface Pro 7 op het Windows 10-besturingssysteem, terwijl de Pixel Slate draait op het Chrome OS-besturingssysteem. Beide bieden toegang tot miljoenen apps, games en media.

Kortom, zowel de Microsoft Surface Pro 7 als de Google Pixel Slate zijn geweldige tablets. De Surface Pro 7 biedt een groter scherm en krachtigere specificaties, terwijl de Pixel Slate een traditioneler ontwerp en een iets kleiner scherm heeft. Uiteindelijk komt de keuze neer op persoonlijke voorkeur.

top tablet van 2023

Wat is de goedkoopste tablet?

Om de goedkoopste tablet te vinden zijn er genoeg opties. Als je op zoek bent naar een basistablet om op het web te surfen, films te kijken en spelletjes te spelen, dan kun je tablets vinden voor zo laag als 50 euro.

De Lenovo Tab M10 Plus (Gen 3) – is een geweldige budgettablet. Hij heeft een 10,1-inch scherm, een 1,4GHz-processor en 32GB opslagruimte. Hij heeft ook een batterijduur tot 10 uur en toegang tot de Google Play Store.

Lenovo Tab M10 FHD Plus – WiFi – 32GB – Grijs

Verkrijgbaar bij

bol.com (€152,00)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 17:18

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite is een andere geweldige budgettablet. Hij heeft een 8,7 inch scherm, een 1,6 GHz processor en 32 GB opslagruimte. Hij heeft ook een batterijduur tot 13 uur en toegang tot de Google Play Store.

Wat is de krachtigste tablet?

Als het gaat om het vinden van de krachtigste tablet, is de Apple iPad Pro de duidelijke winnaar. Hij heeft een 12,9-inch Retina-display, een krachtige A12X Bionic-processor en tot 1 TB aan opslagruimte. Hij heeft ook een geweldige batterijduur en ondersteunt de Apple Pencil om aantekeningen te maken en te tekenen.

De Samsung Galaxy Tab S6 is een andere geweldige optie. Hij heeft een 10,5-inch Super AMOLED-scherm, een krachtige Qualcomm Snapdragon 855-processor en tot 512GB opslagruimte. Hij ondersteunt ook de S Pen-stylus om aantekeningen te maken en te tekenen.

De Microsoft Surface Pro 7 is een uitstekende keuze voor wie een tablet met toetsenbord nodig heeft. Hij heeft een 12,3-inch scherm, een Intel Core i7-processor en tot 1 TB aan opslagruimte. Het heeft ook een geweldige batterijduur en ondersteunt de Surface Pen voor het maken van notities en tekenen.

Tot slot is de Google Pixel Slate een geweldige keuze voor wie een tablet met een Chrome OS-besturingssysteem wil. Hij heeft een 12,3-inch display, een Intel Core m3-processor en tot 256 GB aan opslagruimte. Het ondersteunt ook de Pixelbook Pen voor het maken van aantekeningen en tekenen.

Wat is de duurste tablet?

De duurste tablet op de markt is de Apple iPad Pro. Hij heeft een 12,9-inch Retina-display, een krachtige A12X Bionic-processor en tot 1 TB aan opslagruimte. Hij heeft ook een geweldige batterijduur en ondersteunt de Apple Pencil om aantekeningen te maken en te tekenen. De prijzen van de iPad Pro beginnen bij 799 euro voor het 11-inch model en 999 euro voor het 12,9-inch model.

Dat was weer de longread omtrent de beste tablets 2023. We hopen dat we je konden helpen! Vind je dit leuke lijstjes? Kijk dan ook eens naar de beste soundbar, of hoeveel calorieën je verbrand met planking!