Beste Waterflessen 2023

Beste Waterfles 2023

Jaa dames, op zoek naar de beste waterfles van 2023! Water drinken is belangrijk, zoals we allemaal weten. En wat moeten wij doen als we weten dat iets belangrijk is? Shoppen natuurlijk! Want water uit een glas is niet zo leuk. Water uit de beste waterfles natuurlijk wel! En je wilt een waterfles die lang meegaat, makkelijk schoon te maken is (want die geur / bacteriën soms…), eentje die een mooi uitziet en wellicht nog een rietje bevat? Veel verschillende wensen. Ook veel verschillende prijzen trouwens, want we zagen waterflessen onder de 10 euro, maar ook waterflessen van 50 euro+. 

Wij gaan een overzicht maken van diverse waterflessen, zodat jij de beste waterfles van 2023 kunt kopen! Veel lees (en hopelijk ook shop-) plezier! 

Top 10 waterflessen 2023

Nummer 1: Air-Up (650ml)

Ik vind deze waterflessen echt de uitvinding van de eeuw. Ik vind het zelf lastig om veel water te drinken, vooral omdat het ook gewoon saai is. Ook wil je niet teveel suikers binnen krijgen, dus de hele dan ranja drinken is ook geen optie. De Air-Up is de uitvinden van de eeuw wat mij betreft. Er zit een hele technologie achter, maar wat de Air Up Waterfles de Beste Waterfles van 2023 maakt wat mij betreft; is dat je eenvoudig kan wisselen van smaakje. En je drinkt alsnog water. De technologie in het kort;

In de Air-Up Waterfles plaats je een soort pad (vergelijk het met de senseo-pad). Deze verspreidt, elke keer als je drinkt, een beetje geur van jouw favoriete smaakje. Hierdoor heb je het idee dat je dat smaakje drinkt, terwijl je eigenlijk gewoon water drinkt. Ik leg het vast niet perfect uit, maar je drinkt dus water met de smaak / geur van je favoriete drankje (cola, fanta, moghito, noem maar op!). De waterfles zelf is te koop vanaf zo’n 30 euro, dus ook een prima prijs! Ook zonder pad, kun je de Air Up gewoon gebruiken als waterfles! 

Geurwater Starterskit Air

Verkrijgbaar bij

bol.com (€32,95)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:28

Beste Waterfles Nummer 2: De Dopper (450ml)

De Good-Old Dopper. Als je hem nog niet hebt na al die jaren, vind ik het bijna knap. Op vrijwel elk promotie event, of bij een opening van een bedrijf krijg je zo’n water fles toegestopt. De Dopper is een perfect flesje die doet waar hij bedoeld voor is; water bewaren. De fles ziet er redelijk stijlvol uit en is in ontelbare kleuren verkrijgbaar. De water fles is volledig te reinigen in de vaatwasser (wat wel zo fris is) en is gemaakt van volledig gerecycled plastic, dus ook nog een super duurzaam! De dopper is verkrijgbaar vanaf zo’n 13 euro! 

Dopper

Verkrijgbaar bij

bol.com (€13,95)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:28

Nummertje drie van onze Beste Waterflessen: Waterfles met Tijdstippen (1000ml)

Op nummer drie ook een hele handige waterfles. En dat komt vooral door de aangegeven tijdsindicatie dat je moet drinken. En voor mensen die nogal eens vergeten om te drinken, is dat ideaal! Je vult de fles ‘s ochtends vroeg met 1 liter water en je ziet elk uurtje, dat je minimaal 150ML moet drinken. In de middag vul je hem dan opnieuw met 1 liter water, en zo kom je aan de aanbevolen hoeveelheid van twee liter! Ideaal toch? 

Deze mooie waterfles met rietje is ideaal voor de dame die, net als ik, af en toe vergeet om water te drinken! 

Lacardia Waterfles

Verkrijgbaar bij

bol.com (€25,95)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:29

Nummer 4: De Waterfles van The Useful (1200ml)

De waterfles die volgens vele vriendinnen van mij op 1 moet staan, maar ik heb niet goed geluisterd. Deze waterfles van The Useful is echter wel een ontzettend mooie, themosfles die je drank dus erg warm, of koud houdt. Perfect! Ook heb je een handig rietje erbij, waardoor je erg makkelijk kunt drinken. Deze waterfles kun je ook gebruiken als koffie to go beker en als ijsbeker. Je houdt je warme dranken tot wel 5 uur warm en de koude dranken tot wel 7 uur koud! Beste Waterfles met rietje en handig handvat dus! 

Drinkbeker Met Rietje

Verkrijgbaar bij

bol.com (€35,99)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:30

Nummer 5: Bodhi Drinkfles Water (1000ml)

Deez mooi uitziende Bodhi Drinkfles is perfect voor de sportieve vrouw. Je hebt varianten van 500ml, 650ml of 1000ml. De fles heeft een speciale dop die stof- en vuilvrij blijft, een handige sluitclip heeft waardoor je nooit lekt en je kunt kunt hem met 1 hand makkelijk openamken. Het ideale aan deze drinkfles is dat je ook fruit kunt toevoegen, in het speciale filter. Ideaal voor wat schijfjes citroen of limoen, op een warme zomerdag!  

Bodhi Tree Drinkfles

Verkrijgbaar bij

bol.com (€22,95)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:31

Nummer 6: Swilix® Drinkfles (1000ml)

De Grijze Swilix Drinkfles voor water is een mooie casual waterfles met tijdsmarkering. Een beetje vergelijkbaar met de nummer 3 in onze lijst, maar dan in het Engels (so international). Het heeft een handig systeem met rietje, is schokbestendig, opent met 1 klik en is stof- en lekvrij. De Swilix Drinkfles heeft daarnaast een extra luchtstroomgat, waardoor het water gemakkelijk naar buiten stroomt. Bij een normale bidon heb je daar nog wel eens moeite mee.

Swilix ® Drinkfles

Verkrijgbaar bij

bol.com (€16,99)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:39

Nummer 7: Keen Bottle Waterfles (500m)

Deze Keen Waterfles is een perfecte waterfles als je minder plastic wilt verbruiken. Hij is beschikbaar in vier verschillende kleuren (roze, zwart, blauw en paars) en is van stevig RVS gemaakt. Dit zorgt ervoor dat hij langdurig mee gaat en bovenal; goed schoon te maken is. De Keen Bottle Waterfles kost zo’n 20 euro, is lekvrij en dubbelwandig. Dit zorgt er dus ook voor dat je warme drankjes warm blijven en je koude drankjes koud! 

Keen Bottle Drinkfles

Verkrijgbaar bij

bol.com (€19,95)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:40

Nummer 8 op de Beste Waterflessen top 10: Fitcrafters Waterfles (2000ml)

Deze waterfles is perfect voor alle fitgirls. Deze Fitcrafter Waterfles kan maarliefst twee liter water bevatten en is in de vorm van een halter. Je kunt dus gelijk wat bicep-curls doen met je drinkfles! Je hebt op deze waterfles handige tijdsmarkeringen, een drink-rietje en je kunt hem gemakkelijk meenemen. Het is wel een waterfles die wat ruimte in beslag neemt, maar voor het sporten vind ik hem ideaal! Scheelt weer een tripje naar het toilet om water bij te vullen. Al moet je wellicht alsnog naar het toilet als je deze hele waterfles op hebt! 

Fitcrafters Waterfles

Verkrijgbaar bij

bol.com (€22,95)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:42

Nr9 9: WaterDrop Drinkfles (600ml)

Als we de influencers moeten geloven, is dit de godfather onder de waterflessen. Deze Waterdrop Waterfles is te koop vanaf 69 euro en dat vind ik toch erg veel geld voor een fles die mijn water moet bewaren. De Waterdrop heeft echter speciaal ontwikkelde ‘Microdrinks’, die een specifieke smaak aan je water geven. Vergelijk het een beetje met de Air-Up Waterfles. De Waterdrop Waterfles zorgt echter wel voor een echte smaak veranderingen. Daarnaast ziet hij er visueel erg fancy uit en is hij hitte, kras en val-bestendig. Mag ook wel voor dat geld. Naja, ik moet hem delen want alle influencers lopen ermee, maar ik vind hem erg duur! 

Waterdrop® Starterset

Verkrijgbaar bij

bol.com (€89,99)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:42

Nr 10: LARQ Zelfreinigende Waterfles (740ml)

Een fles die zichzelf schoonmaakt, wie wilt dat nou niet? Ik heb de perfecte fles gevonden voor ons luie dames. Deze Larq zelfreinigende waterfles maakt namelijk zichzelf schoon en zuivert het water ook nog eens. En ja, dat kan dus echt! Dankzij de dubbele wand blijft warme drank 12 uur lang warm en koude drank 24 uur lang koud.

Daarnaast werkt het waterzuiveringssysteem 1 maand op een volle batterij. De batterij is dus je zuivering. Hij ziet er ook ontzettend stijlvol uit. Mocht je dus vakantiegeld hebben gehad maar niet op vakantie gaan, dan kun je deze fles van bijna 130 euro gerust aanschaffen! En anders kun je bijna 10 doppers kopen, dat scheelt ook reinigen! 

LARQ Zelfreinigende Waterfles

Verkrijgbaar bij

bol.com (€109,00)
Geupdate op: : 23/03/2023 - 20:44

De Top 10 Waterflessen 2023

  1. Air Up
  2. Dopper
  3. Waterfles met tijdstip (merkloos)
  4. The Useful waterfles
  5. Bodhi Drinkfles
  6. Swilix ® Drinkfles
  7. Keen Bottle 
  8. Fitcrafters waterfles
  9. Waterdrop Drinkfles
  10. Larq waterfles
Beste Waterfles 2023

Veelgestelde vragen rondom beste waterflessen

Wat is de beste waterfles?

De beste waterfles van 2023 is de Air-Up Waterfles

Welke waterfles is het gezondst?

Elke waterfles is gezond, want water is goed voor iedereen! Als je de duurzaamste zoekt, is dat de Dopper Waterfles.

Hoe vaak moet je een waterfles vervangen?

Een waterfles maak je het liefst na elke dag schoon. Dit omdat er relatief veel bacteriën in de mond zitten die in de waterfles terecht komen. Ook kan het gaan stinken na enkele dagen.

Hoe vaak moet je een waterfles schoonmaken?

Wij raden hem aan elke avond even kort af te spoelen en 1x per week een grote schoonmaak.

Wat is de beste waterfles met rietje?

De beste waterfles met rietje is de Waterfles van The Useful

Wat is de waterfles met geur?

De waterfles met geur is de Air-Up Waterfles. Deze geeft ‘smaak’ door een geurcapsule.

Hoe lang kun je kraanwater bewaren in een waterfles?

Wij raden aan het kraanwater elke 24 uur te vervangen.

Waarom stinkt een waterfles?

Een waterfles gaat stinken als deze onvoldoende schoongemaakt is en als het water langere tijd niet ververst is.

Kan een dopper lekken?

In principe lekt een dopper niet. Als hij wel begint te leggen, dien je het rubbertje bij de dop te vervangen. Dopper doet dit gratis.

Kan een air up lekken?

De Air Up lekt niet. Als hij wel lekt, kun je aanspraak maken op de garantie of een nieuw rubbertje kopen. Dit is vaak de plek waar hij lekt.

Is een Air Up goed voor je?

Ja! Elke waterfles is goed voor je, omdat water gezond is voor iedereen. Met de Air Up drink je makkelijker water, omdat je door de geur, lekkerder water drinkt.

Wat kan er in een dopper?

In een dopper kan elk soort vloeistof tot maximaal 500 ml. De dopper wordt natuurlijk het vaakst gebruikt voor water of ranja.

Vond je dit een leuke blog? Check dan ook de blog over de beste yoghurtbakjes of de beste sport BH’s!