Beste Dashcam 2023

Beste Dashcam 2023

In een wereld waar vrijwel alles wordt opgenomen, is het hebben van een goede dashcam steeds belangrijker. We horen tegenwoordig steeds vaker over schade aan de auto, terwijl je nergens vanaf weet. Het wordt dan lastig om je geld terug te krijgen van de verzekering, terwijl het vrij gemakkelijk op te lossen is. Met een Dashcam op je auto, blijf je altijd verzekerd van een extra paar ogen op de weg, en vooral een extra stuk bewijs voor de momenten dat dat nodig is. Rijdt er iemand tijdens het parkeren tegen je aan, rijdt iemand je spiegel eraf of heb je een ongeluk op de weg? Met een Dashcam heb je altijd omonstotelijk bewijs van wat er gebeurt is. We gaan je vandaag uitleggen waar je op moet letten bij het kopen van een dashcam en wat nu eigenlijk de beste is. Veel plezer met onze blog: De Beste Dashcam 2023!

De top drie Dashcams 2023

Dashcams zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en met reden. Dashcams zijn een hulpmiddel van onschatbare waarde voor bestuurders, waarmee ze zichzelf kunnen beschermen tegen frauduleuze verzekeringsclaims en waarmee ze hun rijgedrag kunnen vastleggen in geval van een ongeluk of een ander incident. Met zoveel dashcams op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste bij uw behoeften past. In deze blog bekijken we een aantal van de beste dashcams die verkrijgbaar zijn, en wat ze onderscheidt van de rest.

De eerste dashcam die we bekijken is de Dashcam BlackVue DR750S-2CH. Deze dashcam is een van de populairste op de markt, en dat is niet voor niets. De Dashcam BlackVue DR750S-2CH beschikt over een dual-channel systeem, met een voor- en achtercamera, waardoor je een volledig zicht op de weg heeft. Het heeft ook een reeks functies, zoals bewegingsdetectie, parkeermodus en cloud connectiviteit, waardoor het een van de meest geavanceerde dashcams beschikbaar is. De Blackvue DR750 is door onze test beoordeeld als beste dashcam 2023.

Blackvue DR750X-1CH Plus 32GB

Verkrijgbaar bij

bol.com (€389,00)
Geupdate op: : 21/12/2022 - 19:05

De volgende dashcam die we bekijken is de Dashcam Thinkware F800 Pro. Deze dashcam is een geweldige keuze voor degenen die een top-of-the-line dashcam willen zonder veel geld te willen uitgeven. De Thinkware F800 Pro beschikt over een dual-channel systeem, met een voor- en achtercamera, en een reeks functies, zoals parkeermodus en nachtzicht. Hij heeft ook ingebouwde Wi-Fi en cloudconnectiviteit, zodat je de beelden gemakkelijk kunt bekijken en delen.

Tot slot kijken we naar de Dashcam Vantrue N2 Pro. Deze dashcam is een goede keuze voor wie een betrouwbare dashcam van hoge kwaliteit wil voor een betaalbare prijs. De Vantrue N2 Pro beschikt over een dual-channel systeem, met een voor- en achtercamera, en een reeks functies, zoals parkeermodus, bewegingsdetectie en nachtzicht. Het heeft ook ingebouwde Wi-Fi en cloud connectiviteit, zodat je gemakkelijk toegang krijgt tot jouw beelden en deze kunt delen.

Waar moet je op letten bij de beste dashcam?

Al met al zijn er veel goede dashcams op de markt, en het kiezen van de juiste voor uw behoeften kan moeilijk zijn. De BlackVue DR750S-2CH, Thinkware F800 Pro en Vantrue N2 Pro zijn echter allemaal geweldige keuzes voor wie op zoek is naar een betrouwbare dashcam van hoge kwaliteit. Elk van deze dashcams biedt een reeks functies, zoals bewegingsdetectie, parkeermodus en cloud-connectiviteit, waardoor ze tot de beste dashcams behoren die beschikbaar zijn.

De Beste Dashcam

Een goede dashcam moet een breed gezichtsveld, hoge resolutie video-opname en een betrouwbare nachtzichtmodus bevatten. Hij moet ook een betrouwbare loop recording functie hebben, waarmee hij oude beelden kan overschrijven om ervoor te zorgen dat je nooit zonder opslagruimte komt te zitten. Bovendien moet hij een ingebouwd GPS-systeem hebben, zodat je je route en snelheid kunt volgen. Tot slot moet een goede dashcam een betrouwbare en gebruiksvriendelijke interface hebben, zodat je snel en gemakkelijk toegang heeft tot de opnames.

De twee beste dashcams zijn de Garmin Dash Cam Mini en de Thinkware Q800 Pro. De Garmin Dash Cam Mini is een compacte, low-profile dashcam met een groothoeklens, die een duidelijk zicht op de weg biedt. Hij beschikt ook over spraakbesturing, zodat je hem gemakkelijk kunt bedienen zonder je ogen van de weg te halen. De Thinkware U1000 is een meer geavanceerde dashcam, met een 4K UHD-resolutie, geavanceerde rijhulpsystemen en een ingebouwde GPS. Het heeft ook een ingebouwde Wi-Fi-verbinding, zodat je gemakkelijk beelden kunt bekijken en delen. Beide dashcams bieden een uitstekende videokwaliteit, maar de Thinkware U1000 heeft meer functies en een hogere resolutie.

Garmin Mini 2 – Dashcam

Verkrijgbaar bij

bol.com (€117,99)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 10:50

Wat is de goedkoopste dashcam ?

Een dashcam is een geweldige manier om jezelf te beschermen bij een ongeval of ander incident op de weg. De goedkoopste dashcam-opties zijn de ION Camera Dashcam en de Kenwood KCA-R100. Beide Dashcams hebben een dual-channel dashcam, wat zowel de voor- als achterkant van jouw auto opneemt. Het heeft een groothoeklens die een volledig zicht op de weg vastlegt en opneemt in full HD 1080P resolutie. Het heeft ook nachtzicht mogelijkheden en bewegingsdetectie, dus het zal automatisch beginnen met opnemen als het beweging detecteert. De Kenwood wordt ook geleverd met een 32GB geheugenkaart, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het kopen van een aparte kaart. De Kenwood KCA-R100 en de ION Camera Dashcam zijn een betaalbare en betrouwbare optie voor iedereen die een dashcam aan zijn voertuig wil toevoegen.

Kenwood KCA-R200

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€59,00)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 10:47

Wat is de duurste dashcam?

De duurste dashcam op de markt is de BlackVue DR900S-2CH. Deze dashcam is een topmodel dat een scala aan functies biedt, waaronder 4K UHD video-opname, Wi-Fi en cloud connectiviteit, en geavanceerde parkeermodus monitoring. De BlackVue DR900S-2CH heeft ook een ingebouwde GPS-ontvanger, zodat je de locatie en snelheid van jouw voertuig kunt volgen. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige video-opname is de BlackVue DR900S-2CH de duurste dashcam op de markt, die rond de 600 euro kost.

BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam 32GB

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€649,00)
Geupdate op: : 22/12/2022 - 10:49

Zo, we hopen dat we je een beetje hebben kunnen helpen met de keuze voor de beste dashcams. Er zijn natuurlijk een hoop dashcam’s op de markt en de keuze is reuze. Doe goed onderzoek en test welke het beste bij je past! Wil je meer info over de beste dashcam? Stuur gerust een mailtje, dan helpen wij je verder! XXX Sharon

Vond je dit nou een leuk blog? Check dan ook eens onze blogs omtrent de beste Buggy 2023 of de Beste Tablets 2023!