Waarom trouwen in de lente zo speciaal is

Waarom trouwen in de lente zo speciaal is

De meest populaire maanden om te trouwen zijn juni en september. Juni is de laatste lentemaand en de kans op mooi weer is dan het grootst. Alhoewel het weer altijd onvoorspelbaar blijft zijn er genoeg redenen om in een van de mooie lentemaanden te trouwen!

Nieuw begin
De lente staat symbool voor een nieuw begin en nieuw leven. Alles staat in bloei en er worden nieuwe dieren geboren. Dat komt mooi overeen met het nieuwe begin waar jullie samen in gaan. Ook al zijn jullie misschien al jaren samen, in het huwelijk stappen tilt jullie relatie naar the next level en dat mag extra benadrukken door te trouwen in de lente.

Buiten bruiloft
Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar ik vind buiten trouwen iets speciaals hebben! Een buiten bruiloft blijft risky qua weersomstandigheden, maar als je een goed back-up plan hebt voor als het gaat regenen dan is het prima te doen! Een Ceremoniemeester kan dat allemaal voor jullie regelen! Inclusief dekentjes voor als het fris wordt šŸ™‚

Decoratie
Jullie kunnen zoveel kanten op qua decoratie en bloemen. Je kunt veel kleur gebruiken en het staat super vrolijk! Betrek de natuur bij de decoratie! Denk aan lampjes in de bomen, schommels aan de takken en boomstammen als dessert tafel! Dat komt helemaal goed tot zā€™n recht in het lente thema!

Inspiratie opgedaan? Het feit dat de lente symbool staat voor een nieuw begin, vrolijke kleuren en buiten genieten maakt dat dit jaargetijde zo populair is!

Gaan jullie trouwen in de lente van 2019? Begin dan nu ongeveer met plannen! Een jaar vliegt zo voorbij. Dit is een goed moment om een Weddingplanner in te schakelen zodat zij een goede tijdsindeling en plan van aanpak voor jullie kan maken om mee te beginnen!

Veel liefs, Sharon

Geen reactie's

Geef een reactie