Trouwadvies

Sharon’s Trouwadvies

DO YOU?

Adviesgesprek

 

Weten jullie niet waar te beginnen? We nemen even rustig een kopje thee om alles op een rijtje te zetten.

Jullie zijn verloofd! Een droom die uitkomt. Misschien samen besloten om te gaan trouwen, maar misschien ook wel onverwachts ten huwelijk gevraagd! Hoe dan ook.. een spannende periode breekt aan. Jullie willen dolgraag beginnen met het plannen voor jullie grote dag… maar waar begin je?
Tijdens het adviesgesprek ben ik er om wat structuur te brengen. Ik adviseer o.a. over leveranciers, invulling van de dag, het thema en welke tijdsschema jullie het beste kunnen aanhouden.
Ik kom graag naar jullie toe om een paar uurtjes te sparren. Na het gesprek stuur  ik jullie een samenvatting van wat we besproken hebben en de eventuele actiepunten.

  • Wat is er allemaal mogelijk binnen ons budget en hoe verdelen we dit het beste?
  • Mijn verloofde en ik komen van twee verschillende culturen. Hoe maken we onze trouwdag alsnog tot een mooi geheel?
  • Waar moeten we op letten bij het kiezen van een locatie?
  • Hoe kunnen we ons gekozen thema als een rode draad door onze trouwdag laten lopen?

 

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van onderwerpen waar we over kunnen zitten. Laat me gerust weten waar jullie tegenaan lopen!

TARIEF
€ 60,- per uur  (gesprek duurt ongeveer 2 uur)

Mochten jullie mij aan de hand van dit gesprek boeken als weddingplanner of ceremoniemeester, dan wordt dit niet in rekening gebracht!

Voor vragen en het bespreken van mogelijkheden kunnen jullie mij altijd een bericht sturen of bellen:  info@echtsharon.nl06-48814155