Top 5 wedding trends

Top 5 wedding trends

Elke jaar springen er weer andere aspecten uit qua trouwtrends. Sommige trends gaan jaren mee en sommigen zie je snel weer verdwijnen. Het gaat er natuurlijk altijd om wat jullie het mooiste vinden! Toch is het vaak goed om te kijken wat er speelt zodat jullie daar je inspiratie uit kunnen halen. Trouwleveranciers zoals bloemisten, fotografen, stylisten en weddingplanners doen namelijk elke jaar weer hun best om vernieuwend te zijn en om de beste kwaliteit te bieden aan jullie als bruidspaar! Benieuwd? Laat je inspireren door de 5 trends die voor mij de toppers zijn!

1 Flower chandeliers

Oftewel: de bloemen kroonluchters. Deze waren al eerder te zien, maar dit jaar gaan deze er echt uit springen! Persoonlijk is dit mijn favoriet. Het geeft je trouwdiner net wat meer sfeer en stijl. Je kunt kiezen voor verschillende kleurencombinaties, elegant en klassiek of juist simpel en subtiel. Echt een eye catcher naar mijn mening!

2. Fotobooth backdrops

Ook deze trend is niet iets wat we nu pas zien. Al jaren is dit een leuk en fun element op vele bruiloften. Terwijl het bruidspaar zich even terugtrekt voor de fotoshoot kunnen de gasten (terwijl ze wachten op het bruidspaar) memorabele foto’s maken bij de fotobooth. Het wordt steeds belangrijker om de gasten te entertainen en hen net zoveel te laten genieten als dat jullie doen! Waar de backdrops voorheen vaak bestonden uit doeken, slierten en krijtborden.. Zie je nu dat deze vaker hout- en natuur elementen bevatten. Deze trends is nog een blijvertje! 

3. Rustic Woodsy

Natuurelementen en rust zie je vooral in deze trend terug. Onlangs sprak ik een bruid die over een aantal maanden trouwt en het thema is.. HOUT! Hoe leuk! Je kunt hele leuke dingen doen binnen dit thema. Denk aan houten bankjes met schapenvel of een houten winebar!

4. Marble & Copper

Marmer en koper tinten. Supermooi en elegant! Als je dit thema gebruikt op je bruiloft, dan vergt het wel enige aandacht. Ik zou adviseren om een stylist in te huren zodat het een mooi geheel wordt. Je kunt namelijk snel de plank mis slaan met deze kleurencombinatie! 

5. Midnight Blue

Steeds vaker zie ik deze kleuren voorbij komen. Jurken van bruidsmeisjes, tafelopmaak, decoratie, trouwpak van de bruidegom.. Allemaal in midnight blue/ marine blauw. Ik moest heel erg wennen, maar nu… I love it! Dit thema geeft een sfeervolle, stijlvolle, sjieke en toch speelse look aan je trouwlocatie! Ben benieuwd wat jij ervan vindt? 

_________________________________________________________

Hopelijk kunnen jullie hier wat inspiratie uit halen voor de styling van jullie mooiste dag! 

Welke thema of aankleding je ook kiest.. Het is vooral belangrijk dat het bij jullie pas én dat jullie je eigen twist eraan geven! 

Veel liefs Sharon

Geen reactie's

Geef een reactie