Over Sharon

Mijn passie voor weddingplannen begon tijdens mijn werk als secretaresse in de zakelijke dienstverlening. Het plannen en organiseren vond ik het leukste van het vak. Tóch miste ik daarin een stukje creativiteit, vrijheid en het meedenken. In combinatie met mijn fascinatie voor bruiloften ontstond ineens dat AHA moment! Weddingplanner worden.. dát is nou écht iets voor mij!

“Mijn missie is om bij te dragen aan jullie onvergetelijk dag die ik op zo’n manier voor jullie plan, zoals ik dat voor mezelf ook zou doen! Dé dag waarvan jullie achteraf kunnen zeggen: Ja! het was écht onze dag! “

Ik ben trotse mama van een tweeling, twee meisjes van 9 jaar. Voor hen wil ik een leuke, vrolijke en inspirerende mama zijn en dat kan alleen als ik zelf helemaal happy ben met wat ik doe. Een onderdeel daarvan is te kiezen voor dit vak waar ik gelukkig van word en waarbij ik omringd word door liefde, geluk en het creëren van herinneringen. Verder hou ik van lekker eten, een cocktailtje met vriendinnen en een avondje dansen zo nu en dan! Een kleine confession: ik kijk te veel naar romantische films.

SharonDalgliesh-15

“Confession en een beetje cliché: Ik kijk te vaak naar romantische films”

Veel liefs, Sharon Dalgliesh

Jullie willen een droom bruiloft? Dat snap ik.. Zelf heb ik die droom namelijk ook. Daarom begrijp ik dat alles goed geregeld moet zijn, dat jullie gasten optimaal moeten genieten en dat het een dag moet worden om nooit te vergeten! 

Ik ben er tijdens de voorbereidingen om met jullie toe te werken naar die memorabele dag. Ik sta naast jullie om ervoor te zorgen dat de dag verloopt zoals jullie hebben gedroomd. Op de dag zelf kunnen jullie je focussen op elkaar en verder hoeven jullie je nergens zorgen over te maken! Het is voor mij een eer om deel uit te mogen maken van een speciale periode uit het leven van een toekomstig bruidspaar. Mijn commitment hebben jullie!

 

Neem gerust contact met mij op voor het bespreken van een op maat offerte of overige vragen!

“Celebrate those special moments in life”