Diensten

Diensten

DO YOU?

Adviesgesprek

 

Weten jullie niet waar te beginnen? We nemen even rustig een kopje thee om alles op een rijtje te zetten.

Jullie zijn verloofd! Een droom die uitkomt. Misschien samen besloten om te gaan trouwen, maar misschien ook wel onverwachts ten huwelijk gevraagd! Hoe dan ook.. een spannende periode breekt aan. Jullie willen dolgraag beginnen met het plannen voor jullie grote dag… maar waar begin je?
Tijdens het adviesgesprek ben ik er om wat structuur te brengen. Ik adviseer o.a. over leveranciers, invulling van de dag, het thema en welke tijdsschema jullie het beste kunnen aanhouden.
Ik kom graag naar jullie toe om een paar uurtjes te sparren. Na het gesprek stuur  ik jullie een samenvatting van wat we besproken hebben en de eventuele actiepunten.

 • Wat is er allemaal mogelijk binnen ons budget en hoe verdelen we dit het beste?
 • Mijn verloofde en ik komen van twee verschillende culturen. Hoe maken we onze trouwdag alsnog tot een mooi geheel?
 • Waar moeten we op letten bij het kiezen van een locatie?
 • Hoe kunnen we ons gekozen thema als een rode draad door onze trouwdag laten lopen?

 

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van onderwerpen waar we over kunnen zitten. Laat me gerust weten waar jullie tegenaan lopen!

TARIEF
€ 50,- per uur  (gesprek duurt ongeveer 2 uur)

P.A. FOR YOUR DAY!

Ceremoniemeesterschap

 

Nu ik er ben hoef je deze taak niet meer over te laten aan familie over vrienden!

Familie en vrienden kunnen optimaal meegenieten van jullie bijzondere momenten. Een dag die je niet meer over kunt doen. Dit moet dus goed voelen, dit moet compleet voelen. Alles moet soepel verlopen want dit is jullie moment, waarbij iedereen moet zien hoe jullie gaan shinen!

 

Na een eerste kennismaking met jullie, ga ik met alle liefde voor jullie aan de slag:

 • Draaiboek maken: Even puzzelen, maar daar hou ik van!
 • Contact en laatste check leveranciers
 • Aanspreekpunt voor jullie gasten en de leveranciers
 • Ceremoniemeester brief sturen aan jullie gasten: zodat ze nog even herinnerd worden aan de route, aankomsttijd, dagprogramma en overige details!
 • Detailbespreking (op de trouwlocatie): Nog even een laatste puntjes op de i, een laatste check met jullie en we bespreken uitgebreid het draaiboek.
 • Ceremoniemeester op jullie grote dag: zodat alles verloopt zoals jullie dat willen!

 

Tijdens het hele proces houden we nauw contact met elkaar over de vorderingen. En.. moeten de cadeaus naar jullie huwelijkssuite gebracht worden? Laat dat ook maar aan mij over!

Behalve het bovengenoemde, kunnen jullie uiteraard aanvullende taken aan mij overlaten. Laat het mij maar weten. I’m your girl!

TARIEF
Omdat iedere bruiloft uniek is en maatwerk vereist, kun je gerust vrijblijvend contact met mij opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit is de beste manier om tot een passend aanbod te komen.
Ik werk op basis van een uurtarief van €50,-

ALL YOURS

Wedding Planning

 

Zorgeloos genieten terwijl ik het allemaal voor jullie regel!

Alles van begin tot eind laten regelen door mij? Dat kan! Voor mij als Weddingplanner is het een eer om van A tot Z betrokken te zijn bij deze mooie reis die jullie gaan maken. Die ene speciale dag, dat moet allemaal goed gaan. Maar vergeet niet te genieten van de weg daarnaartoe! En daar ben ik voor. Dit moet voor jullie en je gasten een dag worden om nooit te vergeten. Het creëren van mooie herinneringen.. one of the most important things in life!

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek:

 

 • Budgetbewaking: het minst leuk om te regelen dus dat doe ik voor jullie!
 • Planning/ plan van aanpak opstellen
 • De beste leveranciers uitkiezen die bij jullie passen én binnen het budget. Uiteraard staat het leveren van kwaliteit voorop!
 • RSVP’s en trouwsite bijhouden
 • Volledige contact onderhouden met alle leveranciers
 • Draaiboek maken: Even puzzelen, maar daar hou ik van!
 • Detailbespreking (op de trouwlocatie): Nog even een laatste puntjes op de i, een laatste check met jullie en we bespreken uitgebreid het draaiboek.
 • Aanspreekpunt en gastvrouw voor gasten
 • Ceremoniemeester brief aan jullie gasten: zodat ze nog even herinnerd worden aan de route, aankomsttijd, dagprogramma en overige details!
 • Ceremoniemeester op jullie grote dag: Van begin tot einde ben ik erbij op jullie grote dag om alles in goede banen te leiden.
TARIEF
Omdat iedere bruiloft uniek is en maatwerk vereist, kun je gerust vrijblijvend contact met mij opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit is de beste manier om tot een passend aanbod te komen.
Ik werk op basis van een uurtarief van €50,-

Let’s Celebrate!

Party Planning

 

Vier de mooie gebeurtenissen in het leven!

Je trouwdag wordt vaak omschreven als “de mooiste dag”. Wat natuurlijk ook zo is! Maar ook na je huwelijksdag zullen er nog vele mooie momenten volgen die je zult omschrijven als “jullie mooiste dag”.. Denk maar aan de geboorte van jullie kindje, een jubileum of een prachtige vakantie.

Ook voor deze mooie momenten verzorg ik de planning. Of het nu een babyshower is, een gender reveal party, je 40e verjaardag of 12,5 jaar huwelijk.. Het zijn allemaal jullie mooiste momenten.. 

Let me help you celebrate those special moments in life!

TARIEF
Omdat ieder feest uniek is en maatwerk vereist, kun je gerust vrijblijvend contact met mij opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit is de beste manier om tot een passend aanbod te komen.
Ik werk op basis van een uurtarief van €50,-

Voor vragen en het bespreken van mogelijkheden kunnen jullie mij altijd een bericht sturen of bellen:  info@echtsharon.nl06-48814155