Beste zelfbruiner 2023

beste zelfbruiner 2023

Op het moment van schrijven is het hier in Nederland 3 graden. Midden in december, stervenskoud. Om toch een beetje een gezond uiterlijk te hebben, maar ik (zoals veel vrouwen met mij), gebruik van zelfbruiners. Ik vind een zonnebankje op zijn tijd ook heerlijk, maar zoals jullie allemaal weten is dat qua gezondheid niet ideaal. Vandaar dat ik dacht, laten we eens een blogje gaan doen over de beste zelfbruiners van 2023. Want niemand wilt erbij lopen als een oempa-loempa, vergeleken worden met een wortel of in één keer zo bruin worden, dat iedereen afvraagt wat jij hebt gedaan. Waar we dus naar zoeken, is de beste zelfbruiner die wel een beetje natuurlijk overkomt. We hopen dat jij met een lekker kleurtje de komende maanden tegemoet gaat! Veel plezier met onze blog over de beste zelfbruiners!

Wat zijn de beste zelfbruiners van 2023?

Met het nieuwe jaar komt de belofte van een nieuwe jij, en daar hoort een sun-kissed glow bij zonder de risico’s van zonneschade. Zelfbruiners zijn een geweldige manier om die gouden look te krijgen zonder uren in de zon te hoeven zitten. Maar omdat er zoveel verschillende merken en formules op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is.

Gelukkig hebben wij het moeilijke werk voor je gedaan en de beste zelfbruiners van 2023 voor je op een rijtje gezet. Van geleidelijke bruiners tot snelbruiners, er is voor ieder wat wils. Lees verder om erachter te komen welke zelfbruiner geschikt is voor jou.

Als je op zoek bent naar een geleidelijke zelfbruiner, dan is St. Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse een geweldige keuze. Deze lichtgewicht mousse is gemakkelijk aan te brengen en geeft je een natuurlijke bruine kleur die dagenlang blijft zitten. Hij is ook verrijkt met vitamine E, die je huid voedt en beschermt.

Voor wie een intensere bruine kleur wil, is Bondi Sands Self Tanning Foam een goede optie. Dit schuim is gemakkelijk aan te brengen en geeft je een diepe, gouden tint die tot een week blijft zitten. Het is ook verrijkt met Aloë Vera en Vitamine E om uw huid te voeden en te beschermen.

Bondi Sands –  Foam Dark – Self Tanning – 200 ml

Verkrijgbaar bij

bol.com (€21,99)
Geupdate op: : 21/12/2022 - 16:14

Als je op zoek bent naar iets waarmee je direct bruin wordt, dan is Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium de perfecte keuze. Dit product is gemakkelijk te gebruiken en geeft je een natuurlijke bruine kleur in slechts een paar druppels. Het is ook verrijkt met vitamine E en hyaluronzuur om je huid te hydrateren en te beschermen.

Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium – 30 ml

Verkrijgbaar bij

bol.com (€23,95)
Geupdate op: : 21/12/2022 - 15:17

Ten slotte, als je op zoek bent naar een zelfbruiner die goed is voor uw huid, is Isle of Paradise Self-Tanning Water een geweldige optie. Dit product is verrijkt met huidvriendelijke ingrediënten zoals aloë vera, kokoswater en vitamine E om uw huid te voeden en te beschermen. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en geeft het je een natuurlijk ogende bruine kleur in slechts een paar minuten.


Welke zelfbruiner je ook kiest, zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig opvolgt en je huid scrubt voordat je het product aanbrengt. Dit zorgt voor een zachte, gelijkmatige bruining die dagenlang blijft zitten.

Dus, als je op zoek bent naar een perfecte gloed zonder de risico’s van zonneschade, zijn dit de beste zelfbruiners van 2023. Met deze producten kun je een natuurlijk ogende bruine kleur krijgen die dagenlang aanhoudt.

Waar moet de beste zelfbruiner aan voldoen?

De allerbeste zelfbruiner is er een die zorgt voor een natuurlijk ogende bruine kleur met minimale inspanning. Het moet gemakkelijk aan te brengen zijn, met een aangename geur, en geen strepen of vlekken achterlaten. Hij moet ook lang blijven zitten, zodat je hem niet te vaak opnieuw hoeft aan te brengen. De beste zelfbruiner moet ook betaalbaar zijn, zodat hij voor iedereen toegankelijk is. Het moet ook worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor uw huid. Ten slotte moet het gemakkelijk te verwijderen zijn, zodat je je look kunt veranderen wanneer je maar wilt.

Best beoordeelde zelfbruiner

De beste zelfbruiner is St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse. Het is een lichtgewicht, sneldrogende mousse die zorgt voor een natuurlijk ogende, streeploze bruining in slechts één uur. Het is ook veganistisch en parabeenvrij. De 2e beste zelfbruiner is de Bondi Sands Self Tanning Foam. Dit schuim is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een natuurlijk ogende, streeploze bruining in slechts één uur. Het is verrijkt met aloë vera en vitamine E om de huid gehydrateerd en gevoed te houden. Beide producten zijn geweldig om een natuurlijke bruine kleur te krijgen zonder blootstelling aan UV-straling. Echter, St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse is het superieure product vanwege de lichtgewicht en sneldrogende formule, evenals de veganistische en parabeenvrije ingrediënten.

Wat is de duurste zelfbruiner?

De duurste zelfbruiner op de markt is de St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil Spray. Dit luxe product is geformuleerd met een uniek mengsel van avocado-, argan- en kokosnootolie en een natuurlijk bruiningsmiddel om je een diepe, natuurlijk ogende bruine kleur te geven. Het bevat ook antioxidanten en vitaminen om je huid te voeden en te hydrateren terwijl je bruint. De luxe droge olie spray zorgt voor een streeploze finish, en de lichtgewicht formule is gemakkelijk aan te brengen en te mengen. De St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil Spray is de perfecte keuze voor wie een diepe, natuurlijk ogende bruine kleur wil zonder het gedoe van een traditionele zonnesessie.

Wat is de goedkoopste zelfbruiner?

De goedkoopste zelfbruiner op de markt is de Jergens Natural Glow Instant Sun Sunless Tanning Mousse. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en zorgt binnen een uur voor een gelijkmatige, natuurlijk ogende bruining. Het is waterbestendig en blijft tot zeven dagen zitten. De mousse is vrij van parabenen en andere schadelijke ingrediënten, waardoor het zacht is voor de huid. De prijs is onverslaanbaar, waardoor het een geweldige optie is voor mensen met een kleine portemonnee.