9 redenen waarom je een weddingplanner nodig hebt

Echt Sharon - Weddingplanner Almere

9 redenen waarom je een weddingplanner nodig hebt

Vaak krijg ik de vraag: “Sher, wat doet een Weddingplanner nou precies en wat kost het allemaal”? Volgens mij weet iedereen wel dat een Weddingplanner ondersteunt bij de planning van een bruiloft. Maar er komt nog zoveel meer bij kijken! Wat precies? Lees verder en ontdek de meerwaarde van deze bijzondere dienstverlening!

All you need is love.. and a Weddingplanner!

De taken van een Weddingplanner variëren van een trouwadviesgesprek t/m de planning van jullie gehele trouwdag. Je kunt haar dus direct inschakelen vanaf het moment dat jullie hebben besloten om de rest van je leven met elkaar te delen!

EEN WEDDINGPLANNER:

  1.  Zorgt ervoor dat jullie binnen je budget blijven; wat jullie belangrijk vinden wordt gerealiseerd en bewaakt binnen jullie financiële ruimte.
  2. Bespaart jullie heel veel tijd; die tijd kunnen jullie goed gebruiken voor andere dingen!
  3. Zorgt voor een realistische tijdsplanning; wat moet je als eerst regelen en waar begin je? Er wordt voor jullie een planning en draaiboek samengesteld.
  4. Neemt de stressvolle taken uit handen; niemand wil stress toch? Genieten van de reis naar jullie huwelijksdag staat centraal!
  5. Is creatief; denkt in oplossingen en vult jullie aan door ideeën aan te dragen waar jullie zelf nog niet aan gedacht hadden!
  6. Is een mediator; heeft een neutrale blik op het geheel en kan wensen van zowel bruid als bruidegom samenvoegen tot een geheel.
  7. Heeft een netwerk van trouwleveranciers; door de samenwerkingen met leveranciers kan ze aantrekkelijke deals sluiten!
  8. Is ook ceremoniemeester op jullie mooiste dag; je hoeft niet langer je beste vriendin of zus hiervoor te vragen en zij kunnen optimaal meegenieten van jullie dag!
  9. Zorgt ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten; dat is toch het belangrijkste wat er is!

 

De kosten voor het inhuren van een Weddingplanner zijn heel erg afhankelijk van wat jullie wensen zijn. Vaak kun je standaard pakketten afnemen maar het is ook zeker mogelijk om een op maat gemaakt pakket af te spreken speciaal voor jullie!

Zijn jullie aan het overwegen een Weddingplanner in te huren? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. We kijken eerst even of er een klik is zodat ik jullie optimaal kan ontzorgen tijdens deze spannende periode.

Geen reactie's

Geef een reactie