Winter Weddings – 5 voordelen

Winter Weddings – 5 voordelen

I know, je zult niet meteen aan een winterse setting denken als je denkt aan een bruiloft. Een winters plaatje kan heel mooi zijn, maar ook heel druilerig en kil. Waarom zou het het risico nemen? Trouwen in de lente of zomer is toch veel mooier? En tóch heeft trouwen in de winter veel voordelen. In december ben ik zelf ceremoniemeester op een bruiloft. Exciting! Ik zet 5 voordelen voor jullie op een rijtje!

1.. Leveranciers en budget

in tegenstelling tot de lente en zomermaanden, hebben veel leveranciers in de trouwbranche het erg rustig. Meer kans voor jullie dus om je favoriete trouwlocatie te boeken. Ook overige leveranciers zijn beter beschikbaar als in de zomer! Er zijn veel trouwlocaties die in de winter aangepaste prijzen hebben. Doe hier je voordeel mee! Je weddingplanner kan voor je op zoek gaan naar de beste deals binnen jullie budget.

2. Knusse sfeer

wat ik erg mooi vind van trouwen in de winter is dat het vroeg donker wordt en je je trouwlocatie dus mooi kunt aankleden met kaarsen en sfeerverlichting. Iedereen lekker dicht bij elkaar voor een intieme sfeer. Wil je je trouwdag met een klein gezelschap vieren, dan is de winter daar het perfecte seizoen voor! By the way.. in de wintermaanden zijn de meeste mensen toch al in de feeststemming vanwege kerst en oud & nieuw.

3. Comfort food

leg de barbecue en de salades maar aan de kant. In de winter kun je kiezen voor lekkere soepen of een stamppotten buffet! En niet te vergeten de hot chocolate bar waar de gasten zich kunnen opwarmen. Resultaat: nog meer cozyness!

4. Winter wedding look

de stylistes gaan in de zomer helemaal los met decoratie voor de lente en zomer weddings.. maar bij jullie zal het er allemaal anders uitzien als je kiest voor een winter wedding. Ook wat betreft de jurk en het pak kun je helemaal out of the ordinary gaan. Als er sneeuw ligt, dan is het een extra bonus! Denk aan de mooie foto’s die van jullie gemaakt worden! Vraag je weddingplanner of stylist voor het ontwikkelen van een concept!

5. Honeymoon

kies na je winterbruiloft voor een tropical honeymoon! Dan kun je toch nog een beetje nagenieten in de zon. Waar de prijzen in de zomer voor je vlucht en accommodatie hoger liggen (vanwege de schoolvakantie/ hoogseizoen), kun je in de wintermaanden voor een betere prijs met je newlywed de zon tegemoet!

Enjoy!

 

Geen reactie's

Geef een reactie